Makan peria ketika mengandung

Hye...boleh ke ibu mengandung makan peria?

7 Balas

makan apa2 boleh je sis. aslkan amek dlm kuantiti yg sederhana dan nutrient yg seimbang. klau tak makan, nanti baby tak cukup nutrient.

4y ago

tak digalakkan tak bermakna tak boleh makan. sama juga dengan lain2. bagi saya, kalau nak makan, makan je. tapi ambil kuantiti yg sederhana sebab mengandung ni selalu takde selera. kalau dah tu yg kena dengan tekak, tak makan baby tak cukup nutrient. saya takde pantang, tapi ambil makanan yg berkhasiat bukan junk and processed food.

Peria katak boleh naikkn hb so sgt boleh hehehe

Boleh... Asalkan sis dan Baby suka,.. 😄

4y ago

Heheheh tu la...tq sis...

Boleh..amat bagus... Hee

Boleh jew

Boleh jea...

Boleh je