Peria katak

Saya mengandung 14 minggu teringin nak makan Peria goreng tepung. Boleh ke makan peria ketika mengandung? Sbb sy baca internet tak bagus sgt makan peria ketika hamil

3 Balas

Sy baru tau peria x elok mkn masa mngandung 😅. Sy tiap mnggu masak 1 hidangan peria tp bkn peria katak sbb nak naikkn HB. nasib la xde rasa contraction ke apa ni.

7mo ago

saya baru masak , skrg rasa macam perut tak sedap dah keluar spotting warna coklat cair 🥲

Boleh makan tapi waspada. Ia boleh menurunkan tekanan darah dan menyebabkan kontraksi uterus.

Boleh makan tapi berpada