HI MOMMIES IBU MENGANDUNG BOLEH MAKAN PERIA KE?

lepas makan peria perut mengeras dan baby tak aktif macam biasa . harini tak complete 10tendangan

2 Balas

Saya makan je peria dlm seminggu menu peria wajib ada sekali/2kali sbb sy suka makan peria dan sy pn dah start kira kick baby. Xde apa2 mslh plk. Peria x mslh pn sbnrnya, mgkn kebetulan msa awk mkn tu jdi bgtu. Nurse inform sy, klu tendangan baru 3-5kali dan jam dah nak jam 6 terus ke wad bersalin katanya. Sbb x normal dah delay sgt..

1y ago

mungkin terlalu banyak makan peria kot sya jdi mcm tu hehe ni bru dh kluar hospital dua hari kena tahan

berapa lagi kick nak complete 10 tu sis? kalau banyak lagi, kira delay dah ni. patut awak pergi check kat klinik.

1y ago

sya dpt 4kick je dlm masa 12 jam tu sis ni pun bru kluar hospital dua hari kena tahan