Spotting and infection

Hye... Sy pregnant 8 weeks, beberapa hari ni ade spotting... Dah scan dkt doctor, doctor kate ade infection n masih ade spot bleeding... Ada infection dalam rahim... Baby pulak xbesar ikt usia yg sepatutnya... Doctor ckp baby 50/50 je dlm tu... Dia bg ubat and suruh dtg semula after 2 weeks utk recheck... Spotting memang akn ade on off depends pd keadaan, kalau travel jauh ckt or jln byk... Ade ke mummy² kat sini pernah experience mcm ni... Apa yg mummy² buat or mkn or amalkan utk jg baby? Atau should i expect the lost?? Ttc 3 thn, first pregnancy... Sy sgt sedih n down...

6 Balas

Sis rest byk2.. mkn tu jgn skip.. bedrest je tau. N sentiasa ckp kt bby. Semoga bby kuat2 sama2 gn mama n selamat smuanya..jgn down..kita bserah smua ni kt Allah. Sy dulu kna mcm ni..ancaman kguguran..alhamdulillah dh x dak drh dh.. cuma kena bhti2..

5y ago

Doc pesan mkn every 2 hours.. Tgh cuba ikt sbb nk mkn pun smpai xlalu sbb terlalu kerap... Sbb spotting on off jdnye xdpt mc lg... Bile ade lg br dpt mc.. Keje mcm biase...