Upt negative

Hye sy nk tanya ada tak sesiapa yg berpengalaman mcm sy.. skrg sy dah CD27. Ikotkan dah lewat 3 minggu lebih drp tarikh period.. cek upt smlm negative. Dan sy xpernah selewat ni sblm2 ni. Tp drp tarikh spttnya sy period sy ad rasa cramp kejap2 pastu sakit bwh perut belah kanan kjp2. Sakit pinggang bhgian bwah. Breast xsakit tp areola mcm mkin membesar. Panties pn asek basah je. Ingt period tp keputihan je. Loya tu kdg2 je bila terjaga drp tdur. Sakit kpla pn ad jgk tp sy xsure sbb sy sllu skit kpla n migrain. Mungkin perasaan sy je kot. Ad tak yg berpengalaman mcm saya? Upt negative tp bila scan ada bby? Bila scan ad penyakit ape2 ke? Risau pulak. Ingt nk jumpa doktor cukup sebulan nati..

4 Balas

saya last period 17 jan 2021..skrang un kdng rsa penat yg amat...ad kdng rsa mcm nk mntah..cek upt negative...hry tu cek ad samar²