Mcm mna yer?

Sy nk tnya pada yg ad pngalaman atau yg tahu keadaan. Saya lewat period. Dah test 1day after single line. A week after still single line. .3weeks after still single line. Skrg dah lebih sebulan,tp belum check.sbb upt xder. Still xdtg priod lagi. Cuma lain skit Skrg ad rasa loya xkuat pun tp, keputihan , breast sensitif sakit bila ter sentuh kasar. Ad kmgkinan terjadi ke sy ni ciri2 mngndung? Ke hormon je smua tuu.. ? Ke mcm mna .advise please

1 Balas

simptom nk period sama dgn awal hamil. dah sebulan delay mcm mustahil tak detect kt upt kalau hamil. tp kalau nk pasti, boleh ke klinik utk buat test beta hcg. cuma kalau dah test bhcg masih negatif, kena dptkan rawatan utk missed period tu. takut ada masalh dgn hormon & berkaitan rahim.