1st time cek upt

Bulan lps sy period 8/7/2020 dlm 3 hari cmtu je, biasanya 5-6hari.. Sepatutnya harini 4/8/2020 sy dah period.. Tp x period jgk.. Pg td rasa mcm nk cek upt. Kalau mcm ni positif ke?.. Atau kena tggu n cek upt lg selepas tarikh hari ni.. Dari mggu lepas lagi sy rasa sakit perut mcm nak sgugut dan sakit pinggang..

1st time cek upt
55 Balas

Congrats sis... Mcm sy jgk tu hari.... Period slalu normal 7 hari tp hari tu 5 hari je.... then bln tu lmbt period.... xcmfirm mls nk check lg.... tggu lg sebulan check garisan xclear.... tggu lg.... g swasta check perut trus.... Dh bsar... dh 3 bln....

Tahniah sis.. Hope sy pun mcm sis.. Period bln lepas 4/7 just 3hari. Patutnye smlm period tp belum lg.. Skt mcm nk period dr minggu lps, n start 2, 3 hari ni xblh bau mknn yg sblm ni fav sy mcm durian..

Alhamdulillah. Tahniah. Pregnant dah tu sis. Saya dlu pun macam tu, satu line lg samar. After several weeks, baru check balik upt, dah pekat dah.

Wahh tahniah awak. Baru lagi tu. Jaga kesihatan elok elok. Jangan buat kerja berat. Jaga pemakanan. Semoga dipermudahkan urusan awak 😘

4y ago

In shaa Allah. Aamin. Terima ksh 😘

saya pun mula² garisan mcm tu juga ... tggu lama sikit, ada dua grisan merah.. terang lagi tu .. positiff tu sis

Tahniah..positive tu..tp kalo x puas hati..cek lh lgi skali 😊 Saya sndri 3x cek upt..baru puas hati 😅

Sy pon sma tp dua line lg pekat skit,g klinik Dy suruh tggu dua minggu lg untk pastikn Tak priod

Yuan miao chye Seamaat epoimal exoina flimay 1 one semasoping 😄❤🤰🤱

Alhamdulillah... Tahniah sis, positif. Nk lbih confirm blh buat scan😊

Nk tnya klu mengandung kluar darah kit tu mcm mna ya....

4y ago

Sb byk kli kluar darah tpi x byk la kit ja 9minggu