Test upt kejap double line tp samar , lepas tu negative terus

Hai mommy saya nak tanya mnggu lepas sy perasan sy punya breast mcm keluar cecair sama macam masa kita pregnant , itu tandanya tngah proses untuk jadi susu.. untuk prtama kali sy buat upt positif but samar , lepas tu buat lagi dlm 2 kali hasilnya negative .. n skrg ni haid sy lewat dlm 2 hari smlm sy ad buat upt hasilnya postif tp line samar jgk , pagi ni baru je td sy buat upt hasilnyaa negative 😭 sy ada mual , loya , kurang selera makan , kembung perut .. ada xpngalaman yg saka mcm saya 😭😭pregnant ke ? Nak period ke ? Ke hormon ?#pleasehelp #bantusharing

1 Balas

*saka-sama . Hehe.. seram lak baca gitu apalagi nak ngaku . Haha gurau je eh.. Cuba lagi buat upt selepas seminggu. Kadang hormon hcg pekat tak pekat je. Nak confirm, buat early pregnancy scan , tengok apa yg ada dlm rahim tu.