pergerakan baby

Hye sy first time pregnant.. N skrg 15w 4d dlm smingu sblum ni sy rsa mcm ada bnda gerak2 belah knan perut. N hari ni dah beralih rsa belah kiri pulak. Adakah tu baby saya yg bergerak? Bila sy baring akn rsa skjap2.

8 Balas

Betul la tu kot. Sy haritu pun masa 15weeks dah blh rasa pergerakan dia, tapi tak ketara sgt masa ni. Dah 17 weeks ke atas lagi terasa.

5y ago

Tula. Rsa soft je gli pun ada hihi.

Mula2 rasa 🦋 mengepak2 sayapnya.. lepas minggu ke 24..tendangan maut menjelma(I miss tis moments) selamat tido Lena ya..

5y ago

Itula. Sy bgthu org dorang ckp awal sgt lg. Tp sblum ni xde rsa bru je.. Best je dduk diam tggu dia bgerak hihih xsabar nk tggu tendangan kuat pulak😂😂

Sy week ke 12...terasa mcm buih2 meletup..tp best moment..xsabar nak rasa and tgo dia bergerak2 nnt

Wah bestnya dah dapat rasa. Sy dah masuk 15w pun tak rasa lagi, lemak tebal agaknya 😅

5y ago

Tu laa tu. Kadang2 rasa macam bubble tapi angin nak kentut rupanya 😅🤣

Baby la tu. Rasa mcm jentik2.. halus ja gerak tu..

Awalnya dpt rasa sya 20weeks++ baru dpt rasa...

Ye...baby la tu....terasa gerak dah tu

Hehe..ank awk latu sis oi