Sakit celah peha dan kaki sembap

Hi sy 19w6h. normal ke sakit celah peha kedua belah kaki kiri n knan ? pling skit belah knan . klau nk mngiring kne angkat kaki slow slow brsma ngn kaki kiri skli , dri 17w hritu dah rasa . pstu kaki pom dah nmpk sembap skrg . normal k ? sbb takde spotting ape2 .. n msih tak rsa baby gerak lgi .

1 Balas

normal tu sebab kandungan makin membesar. kalau kaki bengkak, time tidur tinggikan kaki, alas dengan bantal.

1y ago

haa oke faham . trima kasih 🥰