baby kick

mcmane ya rsa baby kick? bru 21 weeks..sy confius rsa angin perut ke baby kick..kalo awl2 ni rsnya gely n slow ke? rsa satu tmpat shja or bnyk bhgian perut rsa gerak2 tu?

5 Balas

Sy pn 21w. Bila tgh rileks dia ada rasa mcm angin, atau mcm jentik tp slow je.. Kdg2 kuat. Smpai terkjut 😅😅 mula2 rasa dia mcm ombak. Itu wkt 20w. Then xda rasa.. Tp lama2 dekat 21w baru rasa kuat sikit.. Sy first baby...hehe

5y ago

yup..sy pn fes baby jdi excited btol ke bby yg grak or prsaan sndri je.hehe

Me too. Skrg 21 weeks masi konfius lgi macam mna rsa pergerakan baby coz first kndungan... bru tdi mcm ada rasa.. tpi xtaw la tu pergerakan baby ke apa... huhuhu.. x sabar nak rasa pergerakn baby dlm perut.. exited....

5y ago

Ya.. semoga baby kita dlam keadaan shat

21 weeks biasa rse mcm angin2 je sis.. nnti dh 24weeks or 28weeks nnti bru akn rse pergerakan baby tu.. kdg2 smpai senget perut dia bergerak.. nnti nurse akn ajar 28 weeks tu kira pergerakan anak 10x shari..

5y ago

welcome

Saya waktu 18weeks dah rasa smooth je. Mula mula tu mmg konpius angin ke baby gerak tp boleh rasa cuma soft je. Sekarang dah 30weeks kemain boleh nampak perut bergerak, syok! Anak first jugak 😊

Sama.. masih keliru.. kdg2 tak rasa bgerak.. risau la pula.. 😅