Pert mengeras

Hai nak tnya bakal ibu2 mmng pert akan mengeras ka waktu awal begini??rsa ada bnda bergerak tp kalau bby masi awal kot rsa dia bergerak sbb sy bru 9weak 6hari?ka itu tnda pert masuk angin?sy baring ke kiri n kanan pun xselsa. .maaf ini yg second punya yg frst sy xdpt rsa bnda begini sbb mengalami keguguran.. jd sy xda pengalaman tentng ni..rsa takut ada juga confuse pun ada juga..

2 Balas

Sama la.. mmg kalau sakit perut je rasa nk nangis 😂

5y ago

Kan sis..rsa dia bikin xselsa

sama sis..smpai skrg xselesa diperut..

5y ago

Owhh sis pun begitu..sy waktu malam pndi dtang2 megeras pert tu kadng tidur pun xselsa