Pergerakan Bayi

Assalamualaikum skrng sy da msuk minggu ke 18.... Klu 18week adakah kita suda mersa pgerakn @ tndngan kaki bayi...??? Sy lnsung x rsa apa2 mngkin sbb bdan jnis berisi sbb tue ssh skit nk rsa... Tapi klu letak tngan d ats perut akn ada rsa mcm dnyut2 n kena jntik adkah itu pergerakan bayi dlm perut... Ini baby first mhon pncerahan ibu2 yg ada pngalman.. ?

1 Balas

Sy pun dah nak masuk 19w tak rasa lagi. Perut pun tebal dgn lemak. Kalau letak tangan pun, denyut nadi sy kuat sangat. Anak 1st biasanya lambat rasa.