keguguran.

Hye semua. Tahun baru yg tak berapa nak best untuk saya. Malam thn baru sy bleeding banyak dan terus pergi hospital memang doc kata mngkin gugur.. End up bila scan kantung tak nampak dah, then doc terus cuci.. Bab cuci jangan cakap la, mcm kena gerudi.. Doakan saya di berikan rezeki lagi kemudian hari.

1 Balas

Salam takziah. Semoga terus kuat dgn dugaan n dberi peluang lg tuk mnjdi ibu akn dtg. Tp biasa org yg kgguran ni peluang nk hamil lg sgt tggi. Kak ipar sye ggur buln 7 buln 10 lekat semula. So jgn sedih lama2 troskn ttc 💪

5y ago

Tq sis.. Tula kena redha je.mngkin ada hikmah untuk semua ni. Btw ni untuk ank no 2..xde rezeki.. Jaga ank sorang dulu la