BUNTU

Hye semua. Saya sedang mgandung ank luar nikah 23mnggu. Family sya masih belum tahu ttg keadaan sya sekarang. Saya tak tahu mcm mana nak jelaskan kpda family saya. Teman lelaki saya nak bertanggungjwab jugak. Tapi skrg ni, sya buntu mcm mna nak bgtau family sbb takut. Mcm mna cara sya nak bgtau family saya? ?

2 Balas

Terus terang. Silap boleh cuba perbaiki & berubah. Anak boleh dibesarkan bukan ikut sejarah silam kita. Lihat sj org yg pernah berjaya walaupn luar nikah.

4y ago

terima kasih 🙏