Duphaston [ Ubat Kuatkan Rahim ]

Hye Mummy ! Nak tanya ni, siapa pernah makan ubat Kuatkan Rahim [Duphaston] ni ya? Side effect makan ubat ni memang pening - pening ke ? Tiap kali lepas makan ubat ni mesti rasa pening. Tapi paksa juga makan sebab dokter bagi bekalan ubat ni untuk dihabiskan dalam 2 minggu. Selepas 2 minggu perlu jumpa dokter semula untuk further check up kandungan. Cuma masalah nya, betul ke akan pening - pening lepas makan ubat ni? Takut ubat ni tak sesuai denga badan.

Duphaston [ Ubat Kuatkan Rahim ]
35 Balas

Saya pun amik ubat kuat rahim ni skrg sbb doktor suggest once tahu pregnant. Sbb saya memang ada masalah rahim tak kuat. Ada sikit rasa pening mcm tu tapi lepas tu ok. Tak pasti sbb kan ubat duphaston ni atau mknn saya ambil ke.