kantung kosong

Hye mummies, sepatut nya kandungan saya dah 12w. Tp petang td saya ada keluar darah macam darah period, sy pegi hospital n check, dokter cakap kantung saya kosong ? Time 6w tu sy scan dlm kantung tuh mcm dah ade janin mcm gambar kt bawah, tp knpa dah 12w ni dia kosong ? ?? Dokter tanya sy nak cuci skrg keh nak tunggu dia jatuh sendiri? Sy cakap sy nak tunggu, n dokter akan suruh sy dtg balik after 2w. Sy rasa baby sy ni ade lg kat dlm perut saya ??? Mummies ada yg pernah mcm ni tak ???

kantung kosong
20 Balas

Saya pernah jadi berdarah juga time tu. Pergi check semua, saya kena tunggu sampai 2w, after 2w kantung tak keluar juga pastu scan sekali lagi baby takde juga. Last, memang kena tahan wad cuci. Doctor suruh tunggu sampai 2w tu sebab nak tunggu kantung jatuh sendiri. Hmmmm. Time jadi pun bulan ogos last year.