kantung kosong

Hye mummies, sepatut nya kandungan saya dah 12w. Tp petang td saya ada keluar darah macam darah period, sy pegi hospital n check, dokter cakap kantung saya kosong ? Time 6w tu sy scan dlm kantung tuh mcm dah ade janin mcm gambar kt bawah, tp knpa dah 12w ni dia kosong ? ?? Dokter tanya sy nak cuci skrg keh nak tunggu dia jatuh sendiri? Sy cakap sy nak tunggu, n dokter akan suruh sy dtg balik after 2w. Sy rasa baby sy ni ade lg kat dlm perut saya ??? Mummies ada yg pernah mcm ni tak ???

kantung kosong
20 Balas

takpe ... awk positif . tak jd biasanya baby ada masalah which mean dia akn tak sempurna . jd die mudahkan mummy dia utk dptkan adiknya yg lain yg lebih sihat hehe

Jd pada saya jgk..dr bagi 2mggu utk dia gugur sndiri..tapi dia x gugur pun..jd dr korek hidup2..x dnc atau cuci..sbb dari rumah dah bleeding teruk

Sy mmg dari tahu pregnant keluar darah ingatkan darah period tapi positive pregnant. Kantung sy kosong sampai 12weeks... jatuh kantung dgn sendiri....

4y ago

Macam mana kantung jatuh sendiri? Kita sedar ke? Dan dia sekali darah juga ke?

saya dia jatuh sendiri tp dlm tandas sbb teran nk amik simple air kencing terus dia keluar

4y ago

tak sakit ke masa tu?

sbb dia dah kecut lalu hilang..mcm sy dulu gugur 12 week kantung kosong xmnjadi..

4y ago

Ada bleeding?

ye...mmg xjadi tu.. hrp bersabarla ye.. usaha lg

Omg!its very sad😭dun wry kak

Bersabar byk2. Doa byk2

Mcm sy sis. Now sy tengah pantang..tme scan 12week, heartbeat ade..hppy sngt! bila scond scan 15week kantung sy ksong..mcm tak prcaye jer😔 doc bg masa tuk 2mggu, tak sampai 2mggu..jatuh sndri..

.