kantung kosong

Hye mummies, sepatut nya kandungan saya dah 12w. Tp petang td saya ada keluar darah macam darah period, sy pegi hospital n check, dokter cakap kantung saya kosong ? Time 6w tu sy scan dlm kantung tuh mcm dah ade janin mcm gambar kt bawah, tp knpa dah 12w ni dia kosong ? ?? Dokter tanya sy nak cuci skrg keh nak tunggu dia jatuh sendiri? Sy cakap sy nak tunggu, n dokter akan suruh sy dtg balik after 2w. Sy rasa baby sy ni ade lg kat dlm perut saya ??? Mummies ada yg pernah mcm ni tak ???

kantung kosong
20 Balas

Sy pn ttbe bdarah.. masuk nie dh 3 ary.. Mase mule2 kua darah tu dye xbyk.. mcm stompok2 je.. arynie ttbe rase mcm lain mcm pulak.. sakit kt bgian bawah mcm nk dtg priod.. kejap kuat kejap x.. darah pn mcm lg byk kua Dr smlm.. 😔 klinik byk y tutup arynie..

5y ago

Tu la.. xpe la.. mane tau ada rezeki y lebih baik lepas nie.. nie tgah bpantang tanpa bby.. huhuhu.. dgn sakit rengat dye.. rase nk tcabut pinggang nie.. bole tahan gak sakit dye.. keguguran nie Kene jage lebih sikit dr bpantang.. kne g mgurut sis.. kecutkan rahim n naikkan peranakan balik.. 6 bulan pas nie baru bole merancang nk ngndung balik