8weeks 4day

hye,so this morning i went to clinic for a scan. But doctor said she only see the sac. There is no baby. She suggested to wait for two weeks before i scan again. Is it normal? sorry for bad english

299 Balas

Saye scan 6w aritu x nmpk ape2..hati x payah ckp la risau😥...tp husband try fikir +ve, die ckp2 dgn baby, "baby nk main nyorok2 eh, nnt kite g lagi tangkap gmbr 2 mggu lg ye..jgn main nyorok2 ye sayang😉"..hehe Alhamdulillah, smlm g scan (8w) dh nmpk kantung dgn janin, heartbeat pn dh ade, siap boleh dngr lg...syukur sangat2...😊 Saye pn penah trbaca, ade yg smpai 14w bru nmpk InsyaAllah saye doakan sis baik2 ye...dan kandungan sihat walafiat