8weeks 4day

hye,so this morning i went to clinic for a scan. But doctor said she only see the sac. There is no baby. She suggested to wait for two weeks before i scan again. Is it normal? sorry for bad english

299 Balas

Alhamdulillah..Hrini saya cukup 8 minggu..p scan perut masa 7 minggu,dh npk baby n dgr degupan jantung baby.. Syukur Alhamdulillah.. Tak sabar nk tgk anak pertama ni :) saya doakan mummy2 dlm ni semua semoga kandungan membesar dgn sihat Dan selamat bersalin nnti.. Aamiin

7mo ago

amin allahumma amin ya mujib