susu enfamama

Hye momy.. Sy ni bkn penggemar susu , ni frst pregy. Sy bru nk cuba susu enfamama perisa coklat smlm mnum then malam smlm tdo xlena sbb rsa prut memulas , try utk mmbuang tp xnk klua.. Then pagi tdi mnum lg susu tu sbb nk lapik prut pagi2 , selang bpe jam trus cirit birit + mntah susu tu n perut jd kembung urut sikit dkt ulu hti tu , lgsg xnk sendawa or klua angin.. Sy just nk tnya susu xkena or mmg normal pregy akan mcmtu ?? Sorry frstime so xberapa tawu..

11 Balas

Mmg mcm tu, sy mggu ke 6 smpai mggu 10 ni tak minum susu, dah cuba 3 jenis susu smua sy cirit birit. Mcm mmg perut kembung tapi x boleh mmbuang dgb pedih ulu hati. Tp kalau nk elak pedih ulu hati jgn makan pedas. Sy stop dh mkn pedas elok sikit