Susu lactogen

Salam momy normal ke klu mnum susu lactogen berak dia warna ni?? Sebelum ni dutch baby dia berak warna kuning mustard.. Tkr susu sbb dia xnk susu tu dh.. Bila mnum je dia nk mntah.. Skrg guna lact. Dia suka tp berak warna nii?? Normal ke.. Firstmom so xtawu sgd.. Baby bru 2bulan½..tp xde kembung perut or bby meragam. Ke apa.. Cma berak je warna tu.. Maaf klu agak. Kotor..

Susu lactogen
11 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

anak sy mula minum susu lactogen najis dia wrna mcm najis anak sis...smpai lh skrg msih minum susu yg sama ok je xad masalh cuma berat anak sy x naik sngat tgh pening nk tukar susu formule lain untok naikn berat badan dia

11mo ago

baby saya minum Susu Tu berat naik

dulu anak sya 1st pn minum ssu lact juga sma mcm dn berat tk naik. tp sya bagi dia susu snow brand syukur naik berat bdn dia memuaskan .dn selera dia makin kuat menyusu.mommy² try pula snow brand.

sama mcm ank saya la..sblom ni ducth baby berak wrna kuning mustard..skrg tkar ssu lactogen najis sma mcm ank sis jgak..bhaya ke najis mcm niy??

ank sy umur 4bln minu susu lact jugok ..msuk umur 4bln berak taik warna macam ank awk ..Skrang ank awk dh ok ke wrna taik dy??

kadang kadang najis anak saya pun warna macam ni kenapa ye

anak sy minum similac lactose free pn warna taik mcm ni

baby sy mnum lactogen berak warna kuning

nsfw please

nsfw please

nsfw please