susu enfamamam ..

Haiii ..nk nk tnye sy preg 9 mnggu ..tp sy try minum susu enfamama tp ,lpas mnum susu tuh ..msti cirit birit ..normal ke or mmg x ssuai dgn sy ..

8 Balas

Mula cirit tp 2-3 hari ok pula kalau saya minum enfamama sekali sehari. Time breakfast ja.. Malam kalau x lalu mkn malam baru minum..

Sama lah dengan saya minum enfamama cirit.. Lps dah tukar frisomum baru okey..

Sama mcm sy. Try amik frisomum tk cirit. Tk ssuai dngn awk la tu

Saya minum enfamama okay je, takde pulak cirit birit.

6mo ago

minum berapa kali sehari?

myb x sesuai kot..sy minum ok je..

Sy pulak minum anmum jadi cirit. 😥

Mgkin x sesuai .

Sm ngn sy🥴