minum air gula

Hye moms...sy bru 14weeks lebih...tp p kkia doc sruh p kk minum air gula 2x..n ambil darah 2x...sllu kn minum air gula bila perut da bsar ? sy xsmpai 15weeks lg....hb smua ok..tknn drah smua ok..tp sruh minum air gula.. ? ada yg mcm sy x..

2 Balas

Sy minum air gula time 12 week sbb first baby keluar 4 kg...so normal la bila nurse bgi mnum air gula awal sbb nak pastikan kandungan gula kita normal

4y ago

Oo...sy first baby..umur 30..maybe sbb fktor usia kn 😅

Family ada gdm history ? Umur lebih 25 tahun tak ? Berat naik mendadak setiap kali check up ? Kalau ada semua tu, memang normal kena minum air gula

4y ago

😁😁😁