kulat air

hye moms ad yg tahu tak camne nk bagi baik kulat air nie??? gatal jgn ckp laa habisss dh tgn lukaa sbb sye garuu?

1 Balas

Cuba rendamkan kaki dgn rebusan air sireh Dan garam.pastikan air putih tu dumber bersih Dan lepas rendam dalam 10-15 minit gitu lap kaki kering2.kasut plak kalau tertutup pastikan sentiasa kering.stoking pakai yang bersih

4y ago

Refer doktor sis.sebab biasanya kulat air setahu Saya Kat kaki😅.kalau tangan tu better refer doktor sis.risau plak Saya.