Gatal Tapak Kaki N Tapak Tgn

Nk tnye.. Sye da 30 weeks n tapak kaki n tgn sye jd gatal2.. Knpe ye?? N ape yg bole sye buat?? Suggestions pliss.. Da xthan gatal sgt nie ☹️

2 Balas

Hormon. Ask ur doctor untuk ambil ubat gatal yg selamat. Or i really recommend to usr herbal blend cream shaklee. Harga less than rm40. But really worth. My son eczema pakai herbal blend takde dah menggaru2. Alhamdulillah. Contact me if u interested in the cream :) www.wasap.my/+60163585235

sama 😭 dah masuk 30 minggu ke atas mula mula naik macam alergic kat satu badan, tak tahu maybe sebab habuk ke apa, then 3 hari lepas tu alergic tu hilang start gatal tapak tangan and kaki tiap tiap malam 😭 tiap malam kena rendam kaki dengan air garam suam hmmm