Kulat Nk tye lepas bersalin tk blh mkn kulat ke...ni kt kg² je ad..lepas hujan mesti ad...

Please bagitau

1 Balas

x boleh awak. cendawan sisir ea nama dia ke sy slh? cendawan lain boleh la mkn ada je dkt dlm apps ni cari dkt bhg makanan & nutrisi. utk mknn bpantang yg lain boleh rujuk dlm ni: https://lupekanje.blogspot.com/2014/12/pantang-ketika-bersalin.html?m=1

2y ago

kalau cendawan butang, shiitake, tiram, enoki boleh sbb ada tanam komersial. cendawan tumbuh meliar ni elok pantang dulu la