Jangkitan kulat

Assalam,hi sya nq tnya normal ke mngandung ad jangkitan kulat? Sape yg prnah mngalami masalah mcm ni? Hm xde mood dibuat nya bila tgk ad mcm biji2 kt area faraj. Seramm pun ad. Doc ad bgi ubt yg msukkan dlm faraj tpy dh 3 hri xde prubahan lgi. Ad x ubt yg dpt hilangkn jangkitan kulat ni?

1 Balas

Elakkan makanan dan minuman bergula. Bakteria suka gula. Tu yg membiak. Cuba makan Greek yogurt yg natural tu (no sugar less carbohydrates) Memang masam, boleh gaul dgn buah.

9mo ago

Most welcome