Pregnant

Hye mommy2 smua.... Sy tngah pregnant ank ke3 dh msuk dua bulan.. Tp sy tkut skit sbp ank kdua tu sy ceaser ? 3thun yg lalu..so skg nhe sy tkut psal luka nhe ? tkut tebuka pula ?... Ada tak mommy2 yg perna ceaser and prgnant blik..luka tu trbuka tk? Or ok jgk?? Sy terbyang bila prut bsar nti ? tkut terbuka?

2 Balas

Takde terbuka balik.jgn risau dan pikir too much negatif. Bawa fikiran pikir indah2 sepanjang pregnant ni

Doakan yg baik2, insyaAllah dtg yg baik2..