Sakit Kepala

Ada tk mommies yg prna skit kpla tme pregnant ne?? Sy pregnt mggu ne 16weeks dh.. Tp smnjak bln10 nhe sy sllu plak sakit kpla bila xdpt tdur siang tiap kali petang skit kpla ne akn dtg.. Atau pn tnghri gitu start dh sakit smpai ke mlm.. Bila tdur ptang pula sakit kpla ne xhilang?? tpksa mnum pndol jgk bru hlang..tu pn mc sakit lg sikit2....tkut plak asyik mnum pndol jerr tme pregnant ne

1 Balas

Sy pernah .. Sakit yg amat. Tp tahan jugak.. Nak ambil panadol xberani..

5y ago

Tu lh sakit sgt sis mcm nak ketuk je kpla ne😖