Luka ceasez tak kering2

Hai.. Kot sini ade yg doctor ke.. Or yg ade pgalaman mcm sy ke. Sy ceazer dh sbulan tp luka xkering2...siap terkeluar benang n always berair je.tp xde nanah.. Ade la part2 yg berlubang n xtutup luka.. Pd awlnye dh elok je.tp start buat kerja rumah..mandikn ank sndiri.. Jd mkin truk.. Yg menakutkn tu benang terkeluar. Sy tkut nk pergi hosptl.. So nk tnye la .kalau bnde ni xbole elok or mmg kne pergi hosptl tlg bgthu ya.#bantusharing #ingintahu #firstbaby

Luka ceasez tak kering2
1 Balas

saya tda la juga pnglaman tp pernah la nmpak dua anty saya..1 mcm puan 1 lg okay..y 1 tu brnanah abis sbb actually bagi y bersalin ceaser perlukan masa y lama utk sembuh,dan 1 tahun pn blm ckup utk sembuh...luka puan mybe lmbt smbuh sbb puan buat kerja2 rumah y agak berat..utk pngtahuan lpas ceaser tda boleh buat kerja2 berat..jdi puan buat kerja2 ringan sja yaa jaga kshtan sbb takut2 nty bole jd nanah..anty saya y 1 lg dia sihat tp blm la sepenuhnya wlpn suda 2 tahun ..sbb luka ceaser mmnk ambik masa utk sembuh..harap puan cepat sembuh ingat jangan buat kerja2 berat yaa