Hye mommy.. siapa first mom mcm sy ? 🙋 Saya buntu macam mana ya nak basuh baju baby 😂

Hye mommy.. siapa first mom mcm sy ? 🙋 Saya buntu macam mana ya nak basuh baju baby ? 😂 Rendam dgn air panas shj ke atau boleh guna softlan ? Atau ada sabun tertentu untuk basuh baju baby ? Due sy 8/10 jadi nak prepare brg baby siap dlm bag..

31 Balas

ada jual sabun khas untuk baju baby sis. saya pun first mom,due date kte pon sme. saya rendam dgn air suam + sabun baby, then bilas dgn air biasa. sidai baju sy x biar kne straight dgn panas,letak bawah bumbung je ampai nya