Sabun basuh baju baby

Mommy pakai sabun basuh baju baby brand ape ye ? Sabun basuh baju baby tu ade jual ke dekat pasar raya ? Saye first mom jadi blur sikit bab2 kelengkapan baby ni.

16 Balas

sy guna ni,, dri anak sy NB smpai la skrg dh 3y++,,x prna gnti2 lagi,, sbb sabun ni ngam kulit baby/bdk,,, tak ada mcm merah or gatal2,,bau dia pun best jak lembut2 gitew..

momohouse dkat shopee pun ada..ada stgh org pakai sabun mandi yg buku tu ja

Anakku. Yg botol putih penutup hijau. Bau x kuat tapi bau lembut2.. bau baby lah..

wangi best pakai sabun ni, jimat pun jimat boleh guna untuk baju parent sekali

12mo ago

Samaalah kitaa 😁

ank sy ada ezema, pkai sabun ni sesuai dgn kulit sensitif dia

awak pegi je kedai baby, brand apa pun okay 👍🏼

Saya pakai Pureen ABD. Pasaraya ada jual

ada jual dkt pasaraya... sy pakai pureen abd

Sy pakai pureen liquid detergent

Saya suka brand Anakku punya