Bleeding

Haritu minggu ke 10 sy ad bleeding . Doc cakap tu pendarahan biasa and ada subchorionic hematoma . Sekali je bleeding lepas tu takde dah . Tapi harini keluar sikit darah tapi warna coklat ?

4 Balas

sama la saya dh 11week bleeding dh 2 hari perut mcm memulas gitu tapi pegi sepital doc check okey .tapi perasaan takot tu ade sampai ke harini keluar lagi.nurse semalam marah die cakap menda yg sama keluar xperlu dtg melain kan janin keluar baru bole emergency 😑 dh la anak first kita bukan ade pengalaman pon die bole pulak marah

saya pla kluar mcm lendir tpi coklat tkut pnya pasal trus p emergency scan perut baby bergerak²...syukur alhamdulillah tpi msih takut smpai skrg..

Skrg brpa week? Bnyk kuar?

4y ago

13 weeks . Tak banyak . Like setitik dua . Dh pgi jmpa doc and scan baby smua ❤️

Prgi lagi skli jumpa doc la

4y ago

Alhamdulillah sy dh scan tadi . Doc dh check everything. Smua okay .