pergerakan baby

Hye mommies... Saya 17 week .. Sy dapat rasa baby gerak la tapi tak la selalu.. Atau awal lagi 17 week tu? Macam risau =(

102 Balas

sy strt 16 weeks da strt rse kne jentik .. pstu strt 17 weeks da strt rse dy mnendang tp lembut je .. sye akn kurg rse prgerakan dy ble sye pnt bkerja .. cm smlm sy bkerja .. blk tu mlm gegar2 pn xrse gerak dy .. esok tu bgn pg .. bkn aktif kemain lg .. so dont worry kalo kurg rse dy gerak .. kdg dy tdr je tu ..