17 weeks

Hai dekat sini siapa yang 17 weeks tp masih belum rasa pergerakan baby ? Kebiasaannya week berapa ya dapat rasa baby bergerak? #firsttimepregnant

6 Balas

hi ..sy pn 17 weeks ..gerakan blm rsa lg sbb gerakan baby dlm perut mc smoothy ..tp perut selalu mengeras ☺nurse ckp tu normal ..20 weeks ke atas bru boleh rasa gerakan baby ..

Ikut pada org, saya 24 minggu baru rasa, mungkin ada ibu2 lain boleh kongsi pengalaman kita

saya 17 week juga,dah start rasa baby gerak. org ckp ank first normal rasa dalam 20 week

saya pun xrasa lagi. mmm..tapi normal je kan

21 weeks baru start rasa. Tu pun slow

Sy 20 minggu baru baby gerak