My due on 11/5/2019 and im overdue

Hye mommies just need advice, who had an experience overdue? I feel so stress when people keep asking why im not deliver my baby yet? How to handle it ?

2 Balas

hai..ank ke 2 sy 3thn lpas..overdue jg..spttnya 3/3 tp kluar 6/3 overdue 3hri..mla2 risau jga..tp 5/3 tu dh start kontraksi..hihi..just don't be stress..bykkn bdoa spya dprmdhkn..

cuba sis byakkn berjalan.. naik turun tangga.. insyaAllah lgi cepat turun kot.. sbb kakak sy buat mcam tue laa.. sy pn tgah pregnant anak first..

5y ago

Hehehehe mmg dah byk berjalan and rmh pun mmg ade tangga mmg turun naik tangga but still tak ade tanda