Kantung Kosong

Hye mommies, ada yg ada pengalaman mcm sy.. Kandungan masuk 7 weeks, scan xnmpk janin.. Kantung kosong je.. Dktr suh dtg lg 2 mgu utk scan blik.. Kalau masih xde heartbeat kena buat dnc. Sy ada bleeding semalam, tp xbyk.. Mcm spotting gtu.. Risaulaa..

13 Balas

sy 6 week pun scan kantung kosong.. dr suspect blighted ovum.. pastu sy spotting makin hari makin heavy.. sy igt xda rezeki sy terus g hospital.. bila check jalan rupanya ada polip kat pintu rahim.. dah buang polip.. dr bg appointment 3 minggu kemudian maknanya 9 week la repeat scan. dr ckp kalau x nmpak baby jugak kne cuci.. dr siap pesan jgn menaruh harapan.. dr siap pesan klau turun drh atau kantung jatuh terus g hspital.. sy tgu2 xda pape kluar.. nk tggu 3 week rasa mcm lama sgt.. masa 9 week repeat scan Alhamdulillah nampak baby n heartbeat.. 10 week bru buka buku kat KKIA

10mo ago

Allahu.. indah perjalanan walaupun mendebarkan 🥰🥰🥰🥰🥰

Sy 6w scan xnmpk pape lg. Doc suruh amik darah utk tentukan hamil ke x.

Kandungan 8 mnggu keats bru nmpk sis... Sbb 7 mnggu tu mmg xnmpk

Tabahkan hati ya sis..insya allah takde apa2 tu. Semuanya baik2 je

Semoga kandungan sihat dan selamat serta dipermudahkan segala urusan ya.

Kalau sis ada bleeding & sakit, terus jumpa doc

Moga sis kuat.ad 2 kmugkinn, sama ada gugur @ msih awl..

Mcmne kndungn sis?ad ap2 updte?bby dh nmpak?

Doc xbg ubat kuat rahim ke puan

klu bleeding g hospital sis..