Kantung kosong

Assalamualaikum. Saya scan masa kandungan 7 mgu.. Doktor maklum kan kantung ada tp kosong. 2 mgu selepas itu saya scan skli lg masa kandungan 9 mgu.. Masih juga kosong..scan vagina melalui bawah juga tetap nampak kantung kosong. Doktor bagi masa 1 mgu.. Jika masih kosong dnc akan dibuat. Soalan saya adakah ptut saya buat dnc atau tgu lg?. Hati saya hancur & kecewa. Air mata mmg x dpt nk tahan lg.

2 Balas

Sis positif yee . Ada yang 11 weeks baru nampak . Apa apa pun kena positif . Boleh tunggu , kalau rasa tak yakin boleh follow doc cakap . Apa pun kena kuat . Jangan sesedih banyakkan berdoa .

Refer dokter lain pulak.... just nak tanya pendapat lain...