Ubat tmbh drah

Hye mom yg tgh pregnant..ada tak lpas mkan ubt zincofer(tmbah drah) ni akn ada rsa mual2 dan rsa nak muntah ? Knpa ya ? Sbb klau sya mkan iberet ok jerr...hritu nurse bgi zincofer,hri ni sya mkan rsa nak muntah jerr...???

Ubat tmbh drah
59 Balas

Memng kesan dia akan mual, loya or pening . Sbb dulu saya makan smpai dh beranak memng ubat ni je. Sebulan dua okay. Nk hujung2 kerap muntah n lpya. Kena telan dngn air oren. Baru okay sis. Cuba try telan dengn air orenn.