mulut rasa kelat dan rasa besi bila makan

hai ibu2 semua ..korang perna ke terjadi mcam ni lidah rasa kelat seolah2 mcm kita mkan pisang yg kurang msak ,rsa mcm kelat2 getah gitu ..dn bila kita mkan smua mkana rsa mcm besi 😖 ..hari jmaat lpas wktu mlam sya ada msak 1 tin sardin jenama wiya(tin hijau bli kt 99speedmart) ..srdin tu rsa mcm ikan sungai talapia ,rsa langsi2 lumut gitu pdhal ikan laut ..sya tnya suami rsa sardin tu mcm mna dia kata ok sja mcm biasa ..start lpas mkan tu rsa lidah sya kebas2 kelat klau mkan rsa besi ..smpai skrg masi mcm ni ..risau lh ..ada tak ibu2 yg perna alami mcm ni?? #helpmeguys

1 Balas

Saya pernah alami masa trimester 1 . Tapi kejap jaa itupun lepas tau pregnant , drama mcm2 start .

2y ago

tpi sya ambik prancang sis jnis jrum 3 bulan ..bulan 10 ni bru ambik jrum baru ..mcm mustahil lah pregnant 😖 ..