Salam,saya baru 7weeks tapi selalu mkan muntah mkan muntah ...sape tahu rsa nk hilang rsa muntah nii

Cara nak hilangkan muntah

1 Balas

Normal untuk yg alahan begitu. Redha, sabar dan syukur. Kena try n error apa perkara / makanan yg tak buat awak muntah. Apapun minum air kosong secukupnya utk elakkan dehidrasi

1y ago

Saya minum air kosong waktu pagi pun muntah. Macam mana ye? Saya kencing kuning sangat sbb mmg kurang minum air. Muntah pun kerap. Loya semacam tekak kalau minum air kosong hmm