risau dan bingung

hye mmies..ada x sma mcm sy..pda 2/7 sy ambil 1st dose vksin(sinovac)..n spttnya sy period 21/7..tp xperiod jga..jd sy tggu lg 2/3 hari..sbb sblm ni pun pnah lambt jga..lpastu 23/7 sy complete dose..smpaila 28/7(sminggu dh lmbt)sy cek upt..positif prgnant..apa yg sy risaukan skrg..kerjaan ada bgtau hanya pfizer yg ssuai untuk yg hmil n myusu..tp untuk kes sy ni..sy xtau yg skrg tgh prgnant..n dh terambil sinovac..apa pndapt mmies ya?n sy risau n bingung sekarang...😓

1 Balas

Hye mommy, sy kurang pasti tentang ini.. Tp apa khabar mommy sekarang? Sbb soalan ni dah 3bln yg lepas