Faint Line to Negatif, Tapi still xperiod

Assalam hai mommies, nak tanya, sebelum ni 10 hari sebelum tarikh expect period sy dh pernah buat upt tp sgt samar antara nampk xnampak, dh buat 3 upt still sama. Kemudian seminggu sebelum tarikh expect period, Upt dpt samar tp lg jelas dari yg sebelum tu n boleh nampak mata kasar. Then bsok dia try Upt lg terus negatif sampai skrg n xda bleeding pun, sy dh lewat period 10 hari, Sebelum ni period sy memang jenis xteratur, tp start bulan ogos, sept sy memang period dh, last period 10/9, smpai skrg xperiod lg, sy prgnant ke x yer? Klau x knp Upt bole positif sblm ni? Musykil😢

2 Balas

hi sis, boleh share tak then ape jadi? awak memang pregnant ke? sebab saya sekarang ada masalah macam awak

Cuba check lagi 2minggu, kalau still negatif better pergi check dr. takut ade masalah lain