Sinovac + Pfizer

Maaf sy nak bertanya. Sy 1st dose sinovac 18/8, dan 2nd dose 8/9, tp sy tak ambil lagi 2nd dose sbb sy pregnant. Now sy dah buka buku pink di KK, then doc sarankan sy ambil lg skali 1st dan 2nd dose pfizer. Sy skrg pregnant 9week. Persoalannya, boleh ke sy campur sinovac dan pfizer ketika usia 9week ni. Jadi dalam badan sy akan ada 3dose. Ada tak kes mcm sy ibu²? Tq membantu..🙏🏻

1 Balas

Ikut saranan doktor, kalau doktor kata okay, boleh je nk teruskan. Nk dptkan second opinion dr doktor lain pun boleh kalau rasa was-was.