Nak Luah Perasaan..

Hye ibu2 semua... Saja nk luahkn perasaan... Sbb tk thu sp nk luahkan... ? Bulan ni bulan yg sgt menyedihkan... Sebab mak n suami dua2 tk sihat... Yg mak kne admit sbb paru2 berair, yg suami pulak demam panas... Hanya tuhan je tahu mcm mne perasaan ni... Sedih semua ada... Sbb skrg sy pn tgh demam... Tk lalu nk makan... Lps tu kepala asyik mabuk je..tulang blkg da mula sakit... Sbb pimpin mak mndy kn mak... Skrg preggy da 9mgu... Rasa mcm takde kekuatan rasenye bila keduanye sakit... Ya Allah, harap Allah bg aku kekuatan untuk hadapi ni semua???? maaf... Sbb takde tmpt nk luahkn perasaan...

17 Balas

InsyaAllah.. semoga dipermudahkan sgle by Dan diberi kesihatan YG baek -amin-