Lari Tajuk

Salam hye ibu2 semua... Maaf lari tajuk.. Ni takde kena mengena bab preggy... Dekat sini ade yg mengalami org tua sakit paru2 berair, darah ade jangkitan kuman, paru2 jangkitan kuman tak? Mcm mana ye org tua ibu2 yg mengalami tu, adakah ianya baik atau sebaliknye? Sy sedih sgt2, skrg sy preggy ank pertama usia dlm 10mgu, tp mak sy berada dkt ccu yg mengalami paru2 berair, dan keadaan masih tk normal... Ada yg mengalami org tua yg paru2 berair mcm mak sy tk?

1 Balas

Mendiang datuk sy dlu pernah, tp tu dia sembuh sbb ikut treatment kat hospital btl²...paru² berair & jangkitan kuman.mmg common kena kat org tua sbb bdan dorg dah x kuat mcm org muda²(mendiang datuk sy meninggal sbb sakit tua)

5y ago

Lama sbb org tua mmg ambik masa nak sembuh.ikut badan masing², ada ja yg cepat sembuh ada yg lmbt.jgn la risau, penyakit ni mmg senang kena sbb imun org tua dah tak kuat, yg pntg btl² abiskan treatment kat hospital tu.