Pengalaman Berpantang

Salam... Hye ibu2 semua... Nk mintak share pengalaman berpantang... Sbb pantang utk 1st bby nt mungkin sorg2... Sbb arwah mak baru je mninggal 1/9 hari tu... Sgt2 sedih sbb arwah prgi time sy mngandung... So skrg sy nk tnye, pengalaman brpantang sndiri ni susa tk? Dan 1 lg, klau waktu nk membuang air besar tu mcm mne? Sbb rumah kite jamban menyangkung... Maaf, sbb takde sp nk bgthu bab berpantang ni... Sbb sy dlm adk bradik sy sorg je pmpuan... Mmg 0 tak thu ape bnde..hrp dpt membantu... Tq smua...

1 Balas

Sis bolei jenguk wall post sy. Sy ad share cra brpntang. Utk jmban tu. Sy beli kerusi khas utk jmban cgkung. Jd bolei dduk n mmbuang.

5y ago

Sama2.. 😊