set bersalin

Hye ibu ibu or bakal ibu .. Sy nk tnya perlu ke beli set bersalin ? Apa yg ada dlm tu ? Knp sy tgk bnyk jugak yg beli set bersalin at last jual produk produk tu sbb hnya beberapa kali pakai sahaja . Cuma nk tau . Kalau perlu sy beli set bersalin tu nnti . Terima kasih pada yg respond :)

2 Balas

Biasa orang beli phytonatal dengan krim herbanika dari nona roguy. Tu pon kadang x abis. Hihi. Beli loose pack je. X pyh beli set.

4y ago

Oyeke .. Tu la tu .. Tkt rugi .